TopParken
Golfvakantie Nederland

Golfliefhebbers opgelet: 4x de leukste bestemmingen voor een golfvakantie in Nederland

Golfvakantie in Nederland

Er is niets zo ontspannend als zo nu en dan een balletje slaan op de golfbaan. Terwijl u deze populaire sport uitoefent, geniet u van de rustgevende sfeer op de baan. Wereldwijd vindt u prachtig aangelegde golfbanen, maar wist u dat u voor de beste banen ook gewoon in eigen land terecht kunt? Ideaal voor een dagje golfen! Maar het wordt pas echt ontspannen als u meerdere dagen op de baan kunt staan. In combinatie met een verblijf op een prachtig vakantiepark geniet u met volle teugen van wat quality time. Benieuwd naar de mooiste bestemmingen voor een golfvakantie in Nederland? Lees dan snel verder. 

Golfvakantie Nederland

Golfen in Valkenburg

Tussen de glooiende heuvels van het Limburgse landschap is golfen in Valkenburg een waar plezier voor jong en oud. De uitgestrekte banen in combinatie met een schitterende achtergrond maken dat u hier met veel plezier een hele dag kunt golfen. Zo is de golfbaan Het Rijk van Margraten een echte aanrader voor wie wil golfen in Nederland. Hier geniet u van een 18-holes baan met een magistraal uitzicht over Maastricht. Ook de Golf & Country Club Hoenshuis en Golfclub Meerssen zijn zeer geliefde banen en garanderen een dag vol sportplezier. Aan het einde van de dag keert u terug naar het nabijgelegen Résidence Valkenburg waar u heerlijk kunt bijkomen na een dag op de baan te hebben gestaan.

Golfvakantie TopParken

Golfen op de Veluwe

Bij de Veluwe denkt u misschien aan een uitgestrekt natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen, maar ook prachtig gelegen golfbanen kenmerken dit natuurrijke stuk Nederland. Heuvelachtige bosbanen omgeven door weiden, vijvers en zandverstuivingen zijn hier geen uitzondering. Geen wonder dat u hier volledig tot rust kunt komen! De Veluwse golfclub, de Edese Golfclub Papendal en Het Rijk van Nunspeet zijn toonaangevende banen waar echte liefhebbers de sport graag uitoefenen. In combinatie met een verblijf bij Resort Veluwe wordt dit een onvergetelijke ervaring. 

Golfvakantie TopParken

Golfen aan de IJssel

Hoewel een omgeving dicht bij de stad wellicht niet als eerste bij u naar boven komt zodra u denkt aan een golflocatie, kunt u uitstekend golfen aan de IJssel. Vanaf Parc de IJsselhoeve begeeft u zich binnen tien minuten op golfbaan Hitland en golfclub Capelle. De fraaie ligging in het polderlandschap tussen Gouda en Rotterdam zorgt ervoor dat u uw ogen uitkijkt tijdens een dag op de baan. Of u nu een senioren vakantie viert of met een groep vrienden een aantal dagen er tussenuit wilt: golfers van alle leeftijden voelen zich op Parc de IJsselhoeve helemaal thuis. 

Golfvakantie TopParken

Golfen nabij de Brabantse bossen

Voor een golfvakantie in Nederland is Brabant een goede optie. Het in Cromvoirt gelegen Bernardus Golf is een golfbaan die sinds 2018 is geopend en op een steenworp afstand van Résidence de Leuvert ligt. De 18-holes baan is bovendien meerdere malen aangewezen als locatie voor de KLM Open. Reken maar dat golfen hier dus een groot succes wordt! Golfliefhebbers uit alle uithoeken komen hier maar al te graag samen om hun golfskills in de praktijk te brengen. Dat u naast gezelligheid ook voor een golfvakantie in Brabant moet zijn is dus een ding dat zeker is. 

Golfvakantie TopParken
 

Golfvakantie bij TopParken

Wilt u meerdere dagen golfen in Nederland? Dan doet u er goed aan om uw golfvakantie te combineren met een verblijf bij TopParken. Nadat u een hele dag op de baan heeft gestaan, komt u in de vrijstaande vakantiehuizen met veel rust en ruimte tot uzelf en maakt u zich klaar voor een nieuwe dag vol golfplezier. Ook een dagje genieten op het park behoort tot de mogelijkheden dankzij de uitstekende parkvoorzieningen. Bovendien zijn alle vakantieparken in een mooie omgeving gelegen, waardoor u altijd een prachtige fiets- of wandeltocht kunt maken. U kunt op de parken verblijven in een vakantiehuis voor 4 personen, maar ook voor grotere gezelschappen zijn er mogelijkheden genoeg. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vakantiehuis voor 5 personen of zelfs zes personen? Ruimte genoeg om met uw favoriete gezelschap een golfvakantie te vieren! Gaat u het liefst het hele jaar door op golfvakantie? Wij bieden ook de mogelijkheid aan om een vakantiewoning te kopen vlak bij een golfbaan.

Wilt u ook een golfvakantie in Nederland vieren? Dan bent u op de vakantieparken van TopParken aan het juiste adres, want u bevindt zich vanaf deze parken binnen een mum van tijd op de golfbaan. Wacht niet langer en boek vandaag nog uw verblijf bij TopParken. 

 

Bekijk ook onze andere blogs: