TopParken

‘Hart voor de Zaak’ partner

--- Persbericht ---

Ondernemerschap vanuit je hart

TopParken draagt als partner van de Hartstichting bij aan een gezondere samenleving. 

Als partner van de Hartstichting draagt TopParken bij aan het voorkomen van hart- en vaatziekten en aan een vitaal en gezond bedrijf. Nederland telt 1,7 miljoen hart- en vaatpatiënten. Als er niets gedaan wordt dan komen er binnen 8 jaar bijna een miljoen patiënten bij. Onderzoek is daarom nu harder nodig dan ooit. 

Als Hart voor de Zaak partner levert TopParken een belangrijke bijdrage aan hart- en vaatonderzoek. Er wordt blijvende impact gemaakt. Met het bedrag dat zij doneren, financiert de Hartstichting o.a. onderzoek naar een gezondere leefstijl. 

Iedereen een gezond hart
De Hartstichting vindt dat iedereen recht heeft op een gezond hart. Een hart dat je de kracht geeft om te groeien, te genieten, lief te hebben, te léven! Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als we niets doen, stijgt het aantal hartpatiënten de komende jaren aanzienlijk. Daarom werken we aan oplossingen om hart- en vaatziekten te voorkomen, eerder te kunnen herkennen en opsporen én beter te behandelen.

Help mee als partner Hart voor de Zaak

Elk bedrijf is anders. Elke ondernemer is anders. Als ondernemer wil je het beste voor je medewerkers, je bedrijf én ook maatschappelijk betrokken zijn. Om dit te kunnen realiseren is het belangrijk dat jijzelf én je medewerkers gezond zijn, met een gezond hart. Via het partnerschip Hart voor de Zaak is dit mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.hartstichting.nl/hartvoordezaak