TopParken

Het vernieuwde Paleis 't Loo: vanaf 15 april weer geopend

Paleis 't Loo in Apeldoorn

Op slechts 12 km afstand van Recreatiepark Beekbergen ligt het vernieuwde, gerenoveerde en uitgebreide Paleis ‘t Loo. Op vrijdag 15 april is het dan zover, het Paleis opent haar deuren weer voor bezoekers!

Het Paleis is mooier dan ooit

De kamers van Paleis ‘t Loo zijn vernieuwd en bekende zalen zijn in volle glorie hersteld. Dankzij de drie audioverhalen wordt u meegenomen door de bijzondere geschiedenis van het Paleis, het Huis van Oranje en Nederland. Beleef het leven van de eerste bewoners Willem en Mary, wandel door het huis van Wilhelmina of kom thuis bij de Oranjes.

Ontdek Paleis 't Loo

Op Paleis ‘t Loo is er het gehele jaar door veel te beleven. Zo kunt u een kijkje nemen op het Stallenplein. Hier staan bijzondere rijtuigen waar de Oranjes bij belangrijke evenementen in rondreden. Er zijn prachtige paleistuinen waar u doorheen kunt lopen en die u kunt bewonderen vanaf vanaf het paleisdak. Ontdek het paleispark tijdens de Oranjewandeling of bezoek een tentoonstelling in het museum en waan u als een prins of prinses op het landgoed.

Paleis 't Loo

Kom als eerste een kijkje nemen

In het paleis kunt u twee routes volgen: oost en west. Bij het kopen van tickets kiest u één van deze paleisroutes, die u vervolgens zelfstandig volgt met een audioverhaal naar keuze.

  • Route oost: 'Willem en Mary'.
  • Route west: 'Huis van Wilhelmina' en voor families 'Thuis bij de Oranjes'.

Toegangsprijzen voor het paleis

0 tot 3 jaar Gratis
4 tot 12 jaar €9,50
Vanaf 13 jaar  €19,50
Gezinskaart (2 volwassenen met max. 4 kinderen) €50,-
CJP (studenten met deze museumkaart) €9,75
Museumkaart, VIP-kaart en andere toegangsbewijzen* Gratis

*Voor de andere toegangsbewijzen zijn er een aantal regelementen, deze kunt u hier vinden.

Recreatiepark Beekbergen

Breng een bezoek aan Paleis ‘t Loo tijdens uw verblijf op Recreatiepark Beekbergen. Het vakantiepark ligt middenin het bos, nabij de Veluwe. In de omgeving vindt u naast het bos ook uitgestrekte heidevelden, zandverstuivingen en landbouwgronden. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes te vinden: de perfecte manier om de unieke omgeving te ontdekken tijdens uw vakantie.

Geniet van rust en comfort op een zeer compleet vakantiepark met een buitenzwembad, sportveld, speeltuin en restaurant. Ook is uw vakantiehuis in Beekbergen hondvriendelijk en is er op het vakantiepark een hondenspeeltuin voor uw trouwe viervoeter.

Overige vakantieparken op de Veluwe

Ontdek, naast Recreatiepark Beekbergen, ook een van onze andere vakantieparken gelegen op de veelzijdige Veluwe: