TopParken

Kom deze zomer virtual reality ervaren op een van onze vakantieparken!

Ervaar Xtreme Virtual Reality tijdens uw verblijf

In juli en augustus kunt u de magie van virtual reality ervaren tijdens uw verblijf op een van onze vakantieparken. De simulators van Xtreme Virtual Reality staan garant voor een fantastische ervaring in 5D!

Xtrematic Sim

Om extreme belevingen te ervaren hoeft u niet naar zwarte pistes te gaan, uit vliegtuigen te springen, naar pretparken te gaan, in een park met dinosaurussen te wandelen of de berg af te fietsen op smalle paden. Tijdens uw verblijf is dit alles voelbaar met de Xtrematic Sim. Dankzij het 3D-beeld in combinatie met speciale effecten (wind, trillingen, geluid) wordt er een werkelijkheid gecreëerd in de virtuele wereld.

 

Wanneer is de Xtrematic op uw favoriete vakantiepark?

Op bijna al onze vakantieparken zal de virtual reality ervaring voorbijkomen.

Residence Valkenburg 12 juli & 30 augustus 2022
Recreatiepark de Wielerbaan 16 juli 2022
Resort Veluwe 19 juli 2022
Recreatiepark Beekbergen 21 juli en 13 augustus 2022
Parc de IJsselhoeve 24 juli 2022
Landgoed de Scheleberg 26 juli 2022
Recreatiepark het Esmeer 28 juli 2022
Residence de Leuvert 2 augustus 2022
Park Westerkogge 4 augustus 2022
Recreatiepark 't Gelloo 16 augustus 2022
Bospark Ede 19 augustus 2022
 
virtual reality

Recreatiepark Beekbergen

Geniet naast de virtual reality experience van rust en comfort op Recreatiepark Beekbergen. Het vakantiepark is gelegen nabij de Veluwe, middenin het bos. Naast het bos vindt u in de omgeving uitgestrekte heidevelden, zandverstuivingen en landbouwgronden. Diverse fiets- en wandelroutes bieden de perfecte mogelijkheid om de unieke omgeving te ontdekken tijdens uw vakantie.

Het zeer complete vakantiepark met buitenzwembad, sportveld, speeltuin en restaurant is perfect om er even tussenuit te gaan. Dankzij de hondenspeeltuin die op het vakantiepark te vinden is, kan ook uw trouwe viervoeter genieten tijdens uw vakantie.

 

Résidence de Leuvert

Op zoek naar Brabantse gezelligheid? Kies dan voor een verblijf bij Résidence de Leuvert in Cromvoirt. De natuurrijke ligging staat garant voor een fijn verblijf. Op loopafstand van het vakantiepark ligt recreatieplas De IJzeren Man voor een frisse duik in het water of een wandeling rondom het gebied. Een bezoek aan Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen mag zeker niet ontbreken. En vergeet vooral niet Den Bosch te ontdekken!

De comfortabele en luxe vakantiehuizen zorgen daarbij voor optimale ontspanning in eigen land. Voor extra luxe beschikt het vakantiepark in Cromvoirt over vakantiehuizen met privé sauna. Daarnaast is er een verwarmd buitenzwembad en zijn er diverse in- en outdoor speelgelegenheden. Kortom, een heerlijke plek voor tijd met elkaar.

 

Overige vakantieparken

Ontdek, naast Recreatiepark Beekbergen en Résidence de Leuvert, ook een van onze andere vakantieparken op de meest prachtige locaties in Nederland.