TopParken

Nederland behoort tot de tien beste bestemmingen ter wereld

 

Volgens reisgids Lonely Planet behoort Nederland tot de tien beste bestemmingen ter wereld in 2020. Dankzij de prachtige natuurgebieden en het bruisende Amsterdam is Nederland een toeristische trekpleister. Ook het binnenslepen van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam (12 t/m 16 mei 2020) speelde een rol in het oordeel van de jury.

Volgens de reisorganisatie zijn april en mei de beste maanden om een bezoek te brengen aan Nederland. Dit is niet alleen vanwege Koningsdag en het Songfestival, maar ook omdat Nederland in 2020 viert dat het 75 jaar geleden werd bevrijd.

Bron: Nu.nl

Ontdek onze vakantieparken in Nederland

Op onze 12 vakantieparken, verspreid door het hele land, beleeft u Nederland als nooit tevoren. Onze parken zijn gelegen op unieke locaties, op de Veluwe, aan het water, in de Achterhoek, het gezellige Noord-Brabant en het prachtige Limburg. Zowel op de parken als in de omgeving is er van alles te beleven voor jong en oud.

 

Songfestival Rotterdam

Het songfestival 2020 komt eraan! Bent u er bij en wilt u graag in de buurt overnachten? Kom dan naar Parc de IJsselhoeve; gelegen op 25 km van Rotterdam.
 
 

Koningsdag

Koninklijk genieten bij TopParken. Boek uw verblijf in Nederland tijdens Koningsdag.
 
 

Bevrijdingsdag

Vier in 2020 dat Nederland 75 jaar geleden is bevrijd.