TopParken

Nieuw! Safaritenten op de Veluwe

Op safari op de Veluwe!

Op safari in Afrika om The Big Five te spotten heeft u waarschijnlijk wel eens van gedroomd, maar voor een safari en The Big Five hoeft u niet persee naar het buitenland. TopParken heeft namelijk glamping accommodaties (safaritenten) toegevoegd aan het verhuuraanbod van Recreatiepark ‘t Gelloo in Ede. Verblijf in een luxe safaritent op de Veluwe en spot The Big Five van het natuurgebied! De gloednieuwe safaritenten zijn vanaf deze week te boeken voor een verblijf vanaf 1 juli 2022.

Verblijf in een safaritent op de Veluwe

Vanaf aankomende zomer zijn de nieuwe safaritenten te vinden op een ruim veld op het vakantiepark, met in het midden een speelveld. De safaritenten zijn volledig ingericht, geschikt voor zes personen en beschikken over een keuken, badkamer en toilet. De ruimtes zijn afgeschermd met houten wanden. Door de diverse indoor- en outdoor faciliteiten is dit vakantiepark van TopParken populair onder families met kinderen.

✓ Binnen- en buitenzwembad
✓ Indoor speeltuin en gameroom
✓ Sport- en speelvelden
​​​​​​​✓ Uitgebreid entertainmentprogramma met o.a. Huttendorp

 

Vakantie op de Veluwe

De Veluwe, misschien wel het mooiste natuurgebied van Nederland. Breng tijdens uw verblijf op de Veluwe een bezoek aan Het Nationale Park de Hoge Veluwe en laat u verrassen door de bossen, heidevelden, stuifzanden en kabbelende beekjes. Het afwisselende landschap zorgt ervoor dat er elk bezoek weer iets nieuws te ontdekken is, ongeacht het seizoen.

Wanneer u op het juiste moment een wandeling of fietstocht maakt door het afwisselende landschap van de Veluwe, is de kans groot dat u een of meerdere dieren van The Big Five tegenkomt. Op verschillende plekken op de Veluwe zijn speciale wildarena’s gemaakt waar de Veluwse Big Five vaak komt grazen of drinken.

  • Schotse Hooglander
  • Ree
  • Edelhert
  • Wild zwijn
  • Vos
 

Recreatiepark ‘t Gelloo

Recreatiepark ‘t Gelloo is een vakantiepark in Ede, gelegen in de bossen van de Veluwe. Met op het vakantiepark een binnen- én buitenzwembad, indoorspeeltuin, gameroom en diverse sport- en speelvelden is er van alles te beleven voor jong en oud. Verblijf in één van de vakantiehuizen, huur een kampeerplaats of natuurlijk een luxe safaritent. Een vakantie op Recreatiepark ‘t Gelloo is gegarandeerd genieten!

 

Bekijk ook ons overige nieuws