TopParken
  Ontwikkeling Resort Veluwe in volle gang

Ontwikkeling Resort Veluwe in volle gang

 

Sinds oktober 2020 is TopParken de eigenaar van Resort Veluwe te Garderen, voorheen Camping de Hertshoorn. De afgelopen maanden is er met een team van bestaande medewerkers, nieuwe medewerkers en ontwikkelaars gewerkt aan de vernieuwing van het vakantiepark. Om de krachten te bundelen in het belang van de regio, is de organisatie daarbij diverse samenwerkingen aangegaan met lokale ondernemers. Na een periode van bouwwerkzaamheden, zijn deze week de eerste nieuwe vakantiewoningen in de verkoop gegaan.

 

Bij de vernieuwing van het vakantiepark wordt rekening gehouden met de locatie en de ligging. Zo wordt er gebruikgemaakt van natuurlijke materialen, passend bij de omgeving. Dit is terug te zien in de bewegwijzering op het park en in de ontwerpen voor de geplande verbouwing van de entree. De vernieuwde receptie en bestaande safaritenten zijn inmiddels in gebruik genomen en de opening van de fun bowlingbanen staat gepland.

 

Om de lokale economie en werkgelegenheid te stimuleren, werkt TopParken samen met diverse lokale ondernemingen zoals het aangrenzende Klimbos, de bakker, een hoveniersbedrijf, schoonmaakbedrijf en diverse aannemers uit de omgeving. De organisatie stimuleert daarbij haar gasten om activiteiten in de omgeving te ondernemen, om ook op die manier de lokale ondernemers te steunen.

 

TopParken is enthousiast over het nieuwe vakantiepark. ‘De locatie, bosrijke omgeving en diverse faciliteiten zorgen ervoor dat Resort Veluwe een populaire vakantiebestemming voor jong en oud is’, aldus Chadli Hachani, Marketing & Formule Manager bij TopParken. Hij vervolgt: ‘Hierdoor is het ook een interessante locatie voor de aankoop van een vakantiewoning, juist nu. Door een eigen vakantiewoning (gedeeltelijk) te verhuren op een populaire locatie, kan er namelijk geprofiteerd worden van de stijgende interesse van vakanties in eigen land. Daarbij neemt onze verhuurorganisatie graag het gehele verhuurproces uit handen, van de boeking tot en met de schoonmaak.’

 

Kennis maken?

Meer weten over onze nieuwe vakantiewoningen en de ontwikkelingen met eigen ogen bekijken? Plan dan vrijblijvend een afspraak in met een van onze adviseurs. Zij geven u graag een rondleiding over het park en door de omgeving.

 
 

Of bekijk de onze vakantiewoningen

Klimbos Garderen
 
Zwembad Resort Veluwe
 

Zoekt u nog een vakantiebestemming?

Uiteraard kunt u dan ook bij Resort Veluwe terecht! Bekijk onze accommodaties en beschikbaarheid.

 

Bekijk ook onze andere blogs en het laatste nieuws