TopParken

TopParken introduceert: Altijd prijs op de terugreis

 

Herkent u dat gevoel? Dat gevoel aan het einde van een fijn verblijf, als het weer tijd is om naar huis te gaan. Dit is toch vaak wel het minst leuke gevoel aan het ‘op vakantie gaan’. Maar niet bij TopParken. Vanaf 1 oktober hebben onze vakantiegasten namelijk altijd prijs op de terugreis met het TopParken Vakantierad!

TopParken Vakantierad

Vanaf 1 oktober 2022 ontvangen al onze vakantiegasten bij het uitchecken een kraslot met een unieke code, waarmee aan een virtueel rad van fortuin gedraaid kan worden. Deelnemers maken kans op fantastische prijzen zoals een jaar lang gratis Douwe Egberts koffie en Pickwick thee, een LG smart televisie, een Coolblue-cadeaubon en nog veel meer. Naast prijzen uit diverse categorieën, maken vakantiegasten kans op een cashback op hun vakantie. Er is gegarandeerd prijs en vakantiegasten uit binnen- en buitenland kunnen meespelen. 

Vakantierad

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door.

LG
Coolblue
Douwe Egberts
Pickwick
TopParken
Rijksmuseum
AZ Barbecue
Fort Vertier
Escape Tours
Nature Game

Deelnemen aan het TopParken Vakantierad?

Dat kan alleen als u op één van onze natuurrijke vakantieparken verblijft. We heten u graag welkom! Ontdek het vakantiepark en de omgeving, om vervolgens weer heerlijk ‘thuis’ te komen in uw comfortabele vakantiehuis. Gaat u voor een verblijf in de herfst, winter, lente of zomer? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, de Nederlandse natuur heeft elk seizoen haar charmes. 

Of bekijk direct de beschikbaarheid 🔽

 

Bekijk ook ons overige nieuws