TopParken
The Dutch Palm

TopParken nieuwe ontwikkelaar Dommelsvoort Cuijk

Binnen een jaar van start met luxe vakantiepark ‘The Dutch Palm’

JWP Investments, eigenaar van onder andere vakantiepark keten ‘TopParken’ gaat recreatiepark Dommelsvoort ontwikkelen. Recent werden hiervoor de benodigde overeenkomsten getekend door de gemeente Cuijk en deze ontwikkelaar.
 

TopParken wordt de ontwikkelaar van vakantiepark Dommelsvoort en gaat dit omdopen tot: The Dutch Palm. In de komende drie tot vijf jaar zal TopParken ongeveer 700 kwalitatieve en luxe vakantiewoningen gaan bouwen in het gebied dat grenst aan de Kraaijenbergse plassen. Hier komt een vakantie schiereiland met veel hoogwaardige faciliteiten dat doet denken aan de bekende kunstmatig aangelegde Palmeilanden in Dubai. Naast luxe en hoogwaardige vakantiewoningen en villa’s, worden ook tal van faciliteiten voor jong en oud aangelegd, alles met oog voor duurzaamheid, kwaliteit en de prachtige omgeving. Binnen een periode van één jaar wordt gestart met de eerste bouwwerkzaamheden. Het gebied wordt ontwikkeld in meerdere fases. Met circa 75 hectare grond wordt dit een van de grootste vakantieresorts in Europa.

 
 

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelen op The Dutch Palm en de start van de verkoop van vakantiewoningen? Laat dan hier uw e-mailadres achter om op de hoogte gehouden te worden. 

 
The Dutch Palm

Ter illustratie: een impressie van de ontwikkeling van Palm Island Dubai, dat als inspiratie dient voor The Dutch Palm in Cuijk

 

Bekijk ook ons overige nieuws