TopParken

TopParken steunt campagne 'Nu smeren voor later!'

TopParken steunt campagne ‘Nu smeren voor later!’

TopParken steunt campagne ‘Nu smeren voor later!’

De campagne ‘Nu smeren voor later!’ is opgezet door Stichting Veilig buiten in de zon, met als doel het voorkomen van huidkanker. TopParken steunt deze campagne door, in samenwerking met de stichting, dispensers met zonnebrand te plaatsen op de vakantieparken. Op die manier kunnen vakantiegasten zich elk gewenst moment insmeren tegen zonschade en zo het risico op huidkanker aanzienlijk verkleinen.

Naast het aanbieden van gratis zonnebrand, wordt er door TopParken bij plaatsing van elke dispenser een bedrag gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding. Hiermee wordt de deelname aan de campagne gekoppeld aan het bestaande partnerschap tussen TopParken en KWF. Als zakenvriend van KWF Kankerbestrijding deelt TopParken de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. De samenwerking met Stichting Veilig buiten in de zon sluit hier goed op aan. Door financiële steun en het beschikbaar maken van gratis zonnebrand, hoopt de organisatie een bijdrage te leveren aan het verwezenlijken van deze droom.

Huidkanker is met afstand de meest voorkomende vorm van kanker en wordt veroorzaakt door overmatige blootstelling aan UV-straling. Stichting Veilig buiten in de zon is van mening dat insmeren tegen zonschade net zo normaal moet worden als tandenpoetsen. De stichting heeft als doelstelling om minimaal 10.000 buitenplaatsen in Nederland te voorzien van geautomatiseerde dispensers met gratis zonnebrand, waaronder de vakantieparken van TopParken.

 
TopParken Nu smeren voor later