TopParken
Vakantiepark Nederland met zwembad

Waarom een zwembad niet mag ontbreken tijdens uw zomervakantie

Zomervakantie mét een zwembad

Denkt u aan de zomer? Dan denkt u vast aan zon en waterpret. Luieren op een bedje op een ligweide, terwijl de kinderen spetteren en spatteren in het zwembad en de allerkleinsten zich onderdompelen in het kinderbad. Op veel van onze parken vindt u een buitenzwembad. Extra fijn voor de warme zomermaanden! Wij vertellen u waarom een zwembad niet mag ontbreken tijdens uw zomervakantie en lichten vervolgens 9 vakantieparken met een buitenzwembad voor u uit. 

Vakantiepark Nederland met zwembad

Heerlijk buiten zijn met het hele gezin

De zomers in eigen land waren zeker de laatste jaren een groot succes. Dagen die zo warm waren dat we konden zwemmen en zonnen waren er meer dan genoeg. Vakanties in eigen land worden daarom steeds populairder. Zo bent u er even uit, maar bent u toch snel op de plek van bestemming. Eenmaal daar kunt u heerlijk buiten zijn met de kinderen, waarbij het zwembad natuurlijk de favoriete plek is. Kies daarom voor een vakantiepark in Nederland met een zwembad bij TopParken. Op onze parken met een buitenzwembad is de waterpret ongeëvenaard. Zelf strijkt u neer op een ligbed aan de kant van het water, terwijl de kids bommetjes maken in het water of spelen bij een watertoestel.

Een echte ontmoetingsplek

Wanneer u op vakantie gaat met het gezin, is het zwembad dé plek waar nieuwe vakantievriendjes en vriendinnetjes worden gemaakt en waar de kids elkaar ontmoeten. Voor kinderen brengt dat natuurlijk de beste vakantieherinneringen met zich mee. En dat is waar het om draait, toch? 

Camping Nederland met zwembad

9x een vakantiepark in Nederland met een buitenzwembad 

Vindt u ook dat een buitenzwembad niet mag ontbreken tijdens uw zomervakantie? Lees dan nog even met ons mee. In ons aanbod vindt u namelijk vakantieparken met een buitenzwembad, die we hieronder stuk voor stuk uitlichten. Op veel vakantieparken vindt u tijdens de zomermaanden een animatieteam, dat zo nu en dan ook leuke activiteiten bij het zwembad organiseert. 

Park 1 - Landgoed de Scheleberg

Hier overnacht u midden in de bossen van de Veluwe. Dat betekent dat een vakantie bij Landgoed de Scheleberg hand in hand gaat met heel veel rust en natuur. Vanuit uw vakantiehuis of villa zoekt u zo een ligbed uit in de zon bij het buitenzwembad en kijkt u uit over de natuurrijke omgeving.

 
Landgoed de Scheleberg

Park 2 - Bospark Ede

We blijven nog even hangen op de Veluwe, want ook bij Bospark Ede vindt u een verwarmd buitenzwembad. Na een ochtend vol waterpret stapt u op de fiets voor een mooie route door de heidevelden en bossen. 

 
Bospark Ede

Park 3 - Recreatiepark 't Gelloo

Wilt u er zeker van zijn dat de kinderen elke dag van de vakantie kunnen zwemmen? Dan is een vakantie op Recreatiepark ‘t Gelloo een goede keuze. Op regenachtige dagen kunt u op dit vakantiepark alsnog een duik nemen in het indoor zwembad. Raken de kids maar niet uitgespeeld? Het park beschikt ook over een indoor en outdoor speeltuin. 

 
Recreatiepark 't Gelloo

Park 4 - Recreatiepark Beekbergen

‘s Ochtends Apeldoorn ontdekken en ‘s middags heerlijk zwemmen in het buitenzwembad van Recreatiepark Beekbergen. Wat wilt u nog meer? Sluit uw dag af op het terras bij het restaurant of bestel een barbecue pakket, inclusief gasbarbecue, en geniet van een lange zomeravond met het gezin. 

 
Recreatiepark Beekbergen

Park 5 - Park Westerkogge

Kunt u maar geen genoeg krijgen van water en alles wat daarmee te maken heeft? Dan bent u helemaal op uw plek op Park Westerkogge in Noord-Holland. Hier kunt u uw eigen boot aanleggen en ruim 30,5 kilometer aan vaarroutes ontdekken op het IJsselmeer en het Markermeer. En daarna natuurlijk een duik nemen in het buitenzwembad!

 
Park Westerkogge

Park 6 - Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve is een vakantiepark met een heerlijk buitenzwembad. Hier vindt u een groot verwarmd zwembad met een terras met ligbedjes en bent u omringd door de natuur. De allerkleinsten kunnen verkoeling zoeken in het kinderbad, waar een aantal leuke waterspeeltoestellen staan.

 
Parc de IJsselhoeve

Park 7 - Résidence de Leuvert

Met een kidsclub, speeltuinen en een buitenzwembad met kinderbad is Résidence de Leuvert een paradijs voor jonge kinderen. Tip: combineer een vakantie op dit park met een bezoek aan Den Bosch. Deze gezellige stad ligt op slechts 15 minuten autoafstand van het vakantiepark. 

 
Résidence de Leuvert

Park 8 - Resort Veluwe

Resort Veluwe (voorheen Camping de Hertshoorn) is gelegen midden op de Veluwe en heeft zowel een binnen- als buitenzwembad, tevens is er buiten een apart peuterbad. Zo bent u niet afhankelijk van het weer als u wilt gaan zwemmen. Maar ook in het aangelegen klimbos vermaken u en de kids zich opperbest!

 
Resort Veluwe

Park 9 - Résidence Valkenburg

Résidence Valkenburg is het laatste vakantiepark met zwembad en ligt in het bourgondische Limburg. Hier geniet u van een vakantie in de natuur. Dat betekent dat u vanuit het zwembad uitkijkt over het Geuldal. Naast het zwembad ligt een speeltuin, waardoor de kids pret in het water afwisselen met pret op het land. 

 
Résidence Valkenburg

En voor welk vakantiepark in Nederland met buitenzwembad kiest u? 

Het maakt eigenlijk niet uit, want op alle vakantieparken met een zwembad beleeft u héél veel zwemplezier en waterpret! Terwijl de kinderen lekker spetteren en spatteren geniet u van het zonnetje op een van de ligbedjes. Dat is toch hét ultieme zomervakantie gevoel

 

Bekijk ook onze andere blogs: