TopParken
Vakantie Schin op Geul

Omgeving

  • Heuvelachtig Limburgs landschap
  • Nabij populaire plaatsen Valkenburg en Maastricht
  • Kasteelruïnes, mergelgrotten & watermolens

Vakantie in Schin op Geul

Résidence Valkenburg is gelegen in het Limburgse Schin op Geul, op nog geen tien minuten rijden vanaf Valkenburg zelf. De rivier de Geul meandert door het Limburgse landschap, langs het vakantiepark en mondt uit in de Maas. Langs de Geul vindt u diverse watermolens en prachtige fiets- en wandelroutes door het Geuldal. Informeer tijdens uw vakantie in Schin op Geul bij de receptie op het park naar onze gratis fiets- en wandelroutes door de omgeving.

Vakantie nabij Valkenburg

De omgeving kenmerkt zich door het unieke, Zuid-Limburgse heuvellandschap, afgewisseld met bossen en water. De omgeving kent een rijke geschiedenis die tijdens een vakantie in Valkenburg terug is te zien in de diverse oude boerderijen, vakwerkhuizen en rijksmonumenten. In Valkenburg vindt u diverse winkels, horecagelegenheden en culturele hotspots. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Kasteelruïne Valkenburg, de gemeentegrot of ga rodelen op de Valkenburgse rodelbaan. Vakantie in deze omgeving is ieder jaargetijde erg leuk.

Uittips vanaf Résidence Valkenburg ⤵️

Valkenburg

Benieuwd naar wat er allemaal nog meer te doen is in Valkenburg? Ontdek het via de Wij zijn Valkenburg - Online City Guide en boek eenvoudig tickets voor de leukste uitjes tijdens uw verblijf!

 
 

Evenementen tijdens uw vakantie in Schin op Geul

Ontdek welke evenementen er plaats vinden tijdens uw vakantie in Schin op Geul.