TopParken
Vakantie in december

Op vakantie in de wintermaand december

 • Vakantieparken verspreid door heel Nederland
 • Uniek gelegen in de natuur
 • Eerlijke prijzen volgens de Consumentenbond

Winters genieten van een vakantie in december

Gaat u in de maand december op vakantie in Nederland, dan maakt u de seizoenswisseling van de herfst naar de winter van dichtbij mee. De dagen worden korter, buiten wordt het kouder en wie weet vallen de eerste sneeuwvlokjes al wel! De kerstvakantie is traditiegetrouw de periode dat mensen op vakantie gaan. Maar ook de rest van december leent zich uitstekend voor een vakantie. Overdag lange wandelingen maken terwijl u geniet van een prachtig winters landschap en 's avonds lekker knus bij de kachel. Wanneer het echt goed koud is raden wij u aan om een huisje met sauna te boeken. Daar krijgt u zeker geen spijt van!

Vind uw ideale verblijf in december ⤵

 

To do's in december

Bij een vakantie in Nederland denkt men vaak aan de warmere periodes, maar ook in de koudere periodes is Nederland mooi! Wij delen graag wat tips met u, zodat u zich ook in december niet gaat vervelen:

  Kerstmarkten of -steden ontdekken

  Rond kerst barst het van de kerstmarkten, niet alleen in Duitsland. Bezoek Kerststad Valkenburg, een echte aanrader! Laat u verwonderen tijdens uw verblijf bij Résidence Valkenburg

  Het winterse landschap bewonderen

  Proef het Nederlandse winterse landschap in december. Bewonder de zon die zich door de mist brandt, de rijp op de bomen en wellicht het ijs op het water. Een waar winter wonderland!

  Een pretpark bezoeken

  Een andere aanrader is een bezoek brengen aan de Winter Efteling. Dit is de gehele maand december mogelijk. Vanaf Résidence de Leuvert slechts 25 minuten rijden. 

 

Verblijven bij TopParken

Zo, u bent vast al overtuigd om in december op vakantie te gaan in Nederland. Nu moet u nog bepalen waar u gaat verblijven. U kunt bij TopParken verblijven op verschillende vakantieparken op toplocaties verspreid door het land. Van Gelderland, Noord-Holland en Zuid-Holland tot Limburg en Noord-Brabant. U overnacht in een modern vakantiehuis voor 2 tot maximaal 14 personen. Perfect voor een vakantie met uw partner, gezin, familie of vriendengroep. En het fijne aan een vakantie bij TopParken? U maakt gedurende uw verblijf onbeperkt gebruik van top faciliteiten, zoals smakelijke horecagelegenheden, speeltuinen, een fietsverhuur en op enkele parken een binnenzwembad. Graag tot in december bij TopParken!

 
 
 

Vragen van eerdere gasten ⤵

✦ Welke vakantieparken beschikken over een binnenzwembad?

TopParken beschikt over drie vakantieparken met een binnenzwembad, zodat u ook in december kunt genieten van waterpret. De vakantieparken met binnenzwembad bevinden zich in Gelderland: Résidence Lichtenvoorde in Lichtenvoorde en Recreatiepark 't Gelloo in Ede. 

✦ Over welke wellness faciliteiten beschikken de parken?

De vakantieparken van TopParken beschiken over fijne wellness faciliteiten zoals een sauna, spa, sunshower, buitendouche en/of hottub. De wellness faciliteiten bevinden zich bij uw eigen vakantiehuis. Heerlijk om in op te warmen wanneer u een dagje op pad bent geweest.

✦ Hebben jullie ook vakantiehuisjes met een sfeerhaard?

Ja! Om het extra gezellig te maken tijdens de koudere dagen in december kunt u met uw gezelschap genieten bij de sfeerhaard in uw woning. Filter in het menu van de zoek & boek op sfeerhaard en vindt uw perfecte woning.